Masseutsendelse SMS og Epost

For å ha en effektiv kommunikasjon så er det viktig at du har tagget kundene godt i utgangspunktet. Tagger er startpunktet for hvem du ønsker å kommunisere med.

Greit å vite: Vår løsning er ikke en konkurrent med Mailchimp, Mailmojo eller andre lignende nyhetsbrevløsninger. Vi har ikke avanserte nyhetsbrevfunksjoner som designmaler, sporing o.l – kun en enkel måte for å sende enkle budskap til en eller flere kontakter på en kjapp måte. Men du kan alltid kopiere ut resultatet og bruke det i andre systemer.

 

Hold musepekeren over markørene.

Systemet vil forøke å hente epostadresser fra nøkkelperson, deretter fra firmainnstillinger. Du vil få et resultat som ser slik ut. Se nedenfor bildet for å se hva du kan og ikke kan gjøre videre.

epost eksempel
  • Du kan skrive inn eller kopiere inn flere epostadresser direkte i feltet til venstre.
  • Du kan sendte testepost til deg selv før du sender ut.
  • Du kan velge vedlegg, pass på filstørrelsen og hold filstørrelser til et minimum.
  • Du kan formatere eposten ved hjelp av verktøylinjen som du ser øverst i tekstfeltet. Her kan kreative personer klare å lage ganske fine oppsett.Men disse kan ikke lagres. Tips, kopier malen til et worddokument.
  • Du kan velge avsenderadresse, om din ikke kan velges, kan det settes opp i innstillinger –> epostkontoer. 
  • Du kan ikke spore epostene på hvem som har åpnet, eller hvem som har lest, slik som i rene nyhetsbrevprogram. 
  • Du kan kopiere epostlisten og bruke den i outlook eller andre nyhetsbrevprogram.
 
HUSK OG VIKTIG – BILDER I EPOST!
Bildene du bruker må være tilgjengelig for «alle» på internett.
Ikke «Lim inn» bilder, men klikk på bildeknappen og skriv inn «URL» til bildet. En url starter med https://
 
 En svært vanlig feil er at man limer inn bilder fra egen PC, det vil se normalt ut for deg, men så snart man er på en annen PC så vil ikke bildene vises naturligvis.
 
Store bilder! Vanlig feil nummer 2 er at man legger inn store og tunge filer. Pass på at bildene har den størrelsen du ønsker å benytte, slik at ikke eposten tar lang tid å laste inn for dine kunder og kontakter.
 
 

SMS

Det er akkurat samme prosedyre for å sende mange SMS. Du får en boks til å skrive meldingen i, og en liste med mobilnummer på mottakere.

Har du ikke mulighet til å sende SMS, så er det ikke aktivert hos deg. Ta kontakt med oss, så kan vi aktivere SMS for deg.