Adventor CRM referanser header

Disse ordene varmer...

Pedagogisk, oversiktlig og lett verktøy å jobbe i, digger at det kommer med egen app. Perfekt for meg som driver en organisasjon på tvers av bransjer og landegrenser. Har testet mange ulike CRM system før vi endelig fant Adventor! Med strålende service og oppfølgning er det lett å anbefale både verktøy og menneskene bak på det varmeste.
Adventor CRM passer oss perfekt som oppfølgingsverktøy for våre selgere. Systemet fungerer intuitivt og har de funksjonene vi trenger, dette forenkler vår hverdag betraktelig. Når man også tar med den suveren supporten så finnes det ikke konkurrenter.
Adventors ambisjoner og strategi med å sikte seg inn på små og mellomstore bedrifter passet oss utmerket. Som kunde får vi tett oppfølging fra Adventor, samtidig som vi har mulighet til å være med å påvirke utviklingen av produktet.
Adventor sin løsning er helt fantastisk til små og mellomstore bedrifter. Vi har fått oss ett verktøy som vi har behov for, for å kunne jobbe mer effektivt og dermed lønnsomt. Løsningen gir oss mange muligheter for oppfølging av kundene våre og det setter vi veldig stor pris på.
Endelig et funksjonelt CRM-verktøy som samtidig er intuitivt med alle de funksjoner du trenger for en god oppfølging av dine kontakter. At systemet også kan generere enkelt- eller fler-utsendelser av SMS gjør dette verktøyet enda bedre enn flere andre løsninger i markedet til en betydelig bedre prissetting

Vil du gi oss en referanse?

Vi er like svak for gode ord og ros som alle andre. Du må selvsagt være kunde av oss og allerede bruke Adventor CRM.

Send oss en tekst, omtrent like lang som det som allerede står her fra før.

Er du ikke kunde?

Da anbefaler vi at du prøver oss, og ser om du kan bli enig med disse over her.

Prøv gratis her | Les mer om våre funksjoner her